Διπλή ΕΝΙΣΧΥΣΗ για Αυγουστή – Και Ελευθερίου και Μπεντόγια!

Διπλή ΕΝΙΣΧΥΣΗ για Αυγουστή – Και Ελευθερίου και Μπεντόγια!

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την ένταξη των Μίγκελ Μπεντόγια και Γιώργου Ελευθερίου στο τεχνικό επιτελείο του Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την ένταξη των Μίγκελ Μπεντόγια και Γιώργου Ελευθερίου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας επιστρέφει στον Απόλλωνα μετά τον Ιανουάριο του 2018, από νέα θέση και με σαφώς περισσότερες ευθύνες.

Ο Μιγκέλ Μπεντόγια διατήρησε στενή επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας μας αποδεικνύοντας εμπράκτως το δέσιμο του με τον Απόλλωνα, με αποκορύφωμα το ταξίδι του στην Μασάλια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ολυμπίκ Μαρσείγ.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται και στους δυο κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, με πολλές και σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα μας.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE