Ο δάσκαλος Αντρέ Πάους

Ο δάσκαλος Αντρέ Πάους

Ο Αντρέ Πάους ασφαλώς και θα μείνει στην Ανόρθωση άλλωστε όλοι είναι ενθουσιασμένοι από τα αποτελέσματα αλλά και από την δουλειά την οποία κάνει στην Μεγάλη Κυρία.

Όλοι οι παράγοντες της Ανόρθωσης έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Ολλανδό τεχνικό της Ανόρθωσης ο οποίος σύμφωνα με τους στενούς του συνεργάτες έχει τον ρόλο του δασκάλου σε αυτή την ομάδα της Ανόρθωσης.

Από την μια η νεανική ομάδα που χτίζει ο Παους αλλά και από την άλλη ο χαρακτήρας του που είναι πράος και ήρεμος του έχουν δώσει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Ο Αντρε Παους όταν ήρθε είχε ασφαλώς πολλά να αντιμετωπίσει αλλά με την σκληρή δουλειά και τον χαρακτήρα του κέρδισε τους πάντες και πάνω από όλα την διοίκηση της Ανόρθωσης και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.