Είχε ΒΑΣΗ η πληροφορία για Αναστασίου-Κολοβό – ΚΙΝΗΣΗ που «έδειχνε»… ΠΑΟ

Είχε ΒΑΣΗ η πληροφορία για Αναστασίου-Κολοβό – ΚΙΝΗΣΗ που «έδειχνε»… ΠΑΟ

Μπορεί τις τελευταίες μέρες τα ρεπορτάζ να παρουσίαζαν τον Δημήτρη Κολοβό κοντά σε συμφωνία με Ατρόμητο όμως τελικά προέκυψε η «έκπληξη» με… Παναθηναϊκό.

Από την άλλη όμως πληροφορίες που έβγαιναν από το περιβάλλον του Αναστασίου προς… Κύπρο μεριά ανέφεραν πως ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή για τον Ελλαδίτη επιθετικό.

Δείτε εδώ τι είχαμε γράψει την Δευτέρα, 15 Ιουλίου: Περίεργα ΠΡΑΓΜΑΤΑ με Κολοβό και… Αναστασίου!

Φαίνεται πως είχε βάση τελικά η πληροφορία από Ελλάδα και κάπως έτσι ο Κολοβός το έψαξε και με τον Παναθηναϊκό καθώς ήδη είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ομόνοια.

Τελικά την Τετάρτη (16/7) προέκυψε η «έκπληξη», με τον ΠΑΟ να έρχεται σε συμφωνία με τον Κολοβό, ο οποίος είχε μείνει και εκτός αποστολής της Ομόνοιας για Πολωνία.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.