Τρίτη στον όμιλο η κυπριακή Antofagasta FC στο Παγκόσμιο Τουρνουά «Red Bull Neymar Jr’s Five»!

Τρίτη στον όμιλο η κυπριακή Antofagasta FC στο Παγκόσμιο Τουρνουά «Red Bull Neymar Jr’s Five»!

Πραγματοποιήθηκε τη βδομάδα που μας πέρασε, το Παγκόσμιο Τουρνουά «Red Bull Neymar Jr’s Five». Την Κύπρο εκπροσώπησε η ομάδα Antofagasta FC που ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα του προκριματικού τουρνουά στην Κύπρο.

Η Κύπρος (Antofagasta FC) κληρώθηκε μαζί με τις Χιλή, Αίγυπτο και Πακιστάν στον Όμιλο J. H Antofagasta FC έχασε 3-0 και 5-1 από Χιλή και Πακιστάν αντίστοιχα ενώ κέρδισε την ομάδα της Αιγύπτου με 5-0. Με αυτά τα αποτελέσματα η Κύπρος δεν προκρίθηκε στα knock-out αφού κατέκτησε την 3η θέση στον Όμιλο αφήνοντας τελευταίο το Πακιστάν ενώ Χιλή και Αίγυπτος τερμάτισαν στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Πρωταθλήτρια Κόσμου στους Άνδρες – ανάμεσα σε 43 χώρες – αναδείχθηκε η ομάδα από την Ουγγαρία που κέρδισε στον τελικό 2-0, την αντίστοιχη της Ισπανίας. Στις Γυναίκες, ανάμεσα στις 10 ομάδες που συμμετείχαν, Πρωταθλητές ανεδείχθησαν οι Σλοβάκες που κέρδισαν στον τελικό τις Ιαπωνέζες με 2-1.

Στη συνέχεια οι δύο Πρωταθλήτριες ομάδες έπαιξαν έναν αγώνα επίδειξης εναντίων του Neymar και της παρέας του. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά ο Βραζιλιάνος σταρ γνώρισε τους συμμετέχοντες ενώ η Red Bull, με την λήξη του τουρνουά, διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE