ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε 17χρονη από μηνιγγίτιδα

ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε 17χρονη από μηνιγγίτιδα

Από κεραυνοβόλο μορφή μηνιγγίτιδας κατέληξε στο Νοσοκομείο Νίκαιας η 17χρονη Ιταλίδα που διακομίστηκε με υψηλό πυρετό και σηψαιμικό σοκ από την Νάξο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα.

Θετικές σε μηνιγγιτιδόκοκκο ήταν οι εργαστηριακές εξετάσεις που διενήργησε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ( ΕΟΔΥ).

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ είχε χαρακτηρίσει «ανυπόστατα» δημοσιεύματα σχετικά με περιστατικό έμπολα που κατέληξε σε κρατικό νοσοκομείο της Αττικής.

Διευκρίνιζε ότι το επιδημιολογικό ιστορικό του εν λόγω περιστατικού δεν είναι συμβατό με τη νόσο έμπολα.

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE