Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αφήνει ο Τράττος

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αφήνει ο Τράττος

Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει πως ο Λεόντιος Τραττος είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα και η ανακοίνωση που ακολουθήσε λίγο αργότερα ήρθε να επιβεβαιώσει αυτά που λέγαμε.

Στην ανακοίνωση του ο διεθνής διαιτητής αναφέρει στο κλείσιμο της επιστολής του  

«Δεν διαχωρίζω ομάδες αλλά βλέπω μόνο το καλό της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου. Αν κάποιοι αποφάσισαν να μου αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα, με τέτοιες ενέργειες ας μου το πουν ευθέως και ίσως τους βοηθήσω με την απόφαση που θα λάβω».

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.