Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αφήνει ο Τράττος

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αφήνει ο Τράττος

Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει πως ο Λεόντιος Τραττος είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα και η ανακοίνωση που ακολουθήσε λίγο αργότερα ήρθε να επιβεβαιώσει αυτά που λέγαμε.

Στην ανακοίνωση του ο διεθνής διαιτητής αναφέρει στο κλείσιμο της επιστολής του  

«Δεν διαχωρίζω ομάδες αλλά βλέπω μόνο το καλό της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου. Αν κάποιοι αποφάσισαν να μου αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα, με τέτοιες ενέργειες ας μου το πουν ευθέως και ίσως τους βοηθήσω με την απόφαση που θα λάβω».

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE