Παρουσιάζει χορηγό και στολές

Παρουσιάζει χορηγό και στολές

Ανακοίνωση από τον Ερμή Αραδίππου: 

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ γνωστοποιούν ότι η Επίσημη Παρουσίαση του Νέου μας Χορηγού SOCCERION CO. (Εταιρία Γερμανικών Συμφερόντων ) θα γίνει την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 12.00 στο Ξενοδοχείο PALM BEACH (Δεκέλεια).
Επίσης στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιασθεί και η νέα Φανέλλα της Ομάδας μας (SALLER) (www.sport-saller.de)
Τέλος στα πλαίσια της προσπάθειας μας για συσπείρωση του κόσμου μας στο φετινό Πρωτάθλημα της Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΑ (1) ΕΙΔΟΣ ΕΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (SEASON TICKET) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019/2020 ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ(50)!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !!
Επίσης δεν θα ισχύσουν complimentaries (προσκλήσεις η κάθε είδους ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ) στα εντός έδρας μάτς της Ομάδας μας .
ΕΡΜΗΣ=ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.