ΕΛΛΑΔΑ: Πήγε για κάμπινγκ και αγνοείται - Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν τις έρευνες

ΕΛΛΑΔΑ: Πήγε για κάμπινγκ και αγνοείται - Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν τις έρευνες

Έφυγε από το σπίτι του για κάμπινγκ στην παραλία. Έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και τέσσερις μέρες. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην ακριτική Γαύδο επιχείρηση για την αναζήτηση άνδρα περίπου 50 ετών, μετά την αναφορά που έγινε την Τετάρτη (17/7) από οικείους του στις αρχές ότι έχει να δώσει σημεία ζωής επί 4 ημέρες.

Ο αγνοούμενος που διέμενε σε σκηνή σε παραλία του νησιού έχει αφήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στη σκηνή.

Οι έρευνες γίνονται με δυσκολία καθώς στη θαλάσσια περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE