Η πρόταση για μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής και η σελίδα στο Facebook που έχει συγκινήσει

Η πρόταση για μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής και η σελίδα στο Facebook που έχει συγκινήσει

Την πρόταση του για μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε Γαλακτοκομική Σχολή «Βαγγέλη Γιακουμάκη», παρέθεσε μέσω facebook ο εκδότης Τάσος Δούσης.

Συγκεκριμένα ο εκδότης έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να μην ξεχαστεί ο άδικος χαμός του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και η αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, η οποία εχει δει τεράστια ανταπόκριση, με αποτέλεσμα σε λιγότερο από 20 ώρες η σελίδα να καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 20.000 like.

Η συγκεκριμένη πρόταση στάλθηκε ταυτόχρονα στον Υπουργό κ. Λαφαζάνη, στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σγουρίδη και στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού "Δήμητρα", κ. Χαρουτουνιάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Συμβαίνει τώρα: H κηδεία του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη (LIVE)

Νέα συνταρακτικά στοιχεία! Με ποιόν μίλησε για δύο ώρες στο τηλέφωνο πριν αυτοκτονήσει ο Βαγγέλης;

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE