ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ και έχουν τον ΔΥΝΑΤΟ λόγο, αλλά…

ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ και έχουν τον ΔΥΝΑΤΟ λόγο, αλλά…

Χαμόγελα έχουν… σκορπίσει από το βράδυ της Τετάρτης στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.  Αυτό γιατί οι αποκλεισμοί Αστάνα και Λουντογκόρετς από τον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, φέρουν τον ΑΠΟΕΛ, εάν και εφόσον πάρει το εισιτήριο πρόκρισης από τον β΄ στον γ΄ προκριματικό γύρο, να είναι στο γκρουπ των δυνατών ομάδων.

Έτσι και αλλιώς, ο ΑΠΟΕΛ στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας θα είναι στους δυνατούς, αν και θα εκκρεμούν τα παιχνίδια του για τον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, εάν βρεθεί στον γ΄ προκριματικό γύρο ο ΑΠΟΕΛ δεν θα αντιμετωπίσει ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Σέλτικ, η Κοπεγχάγη, αν και μεταξύ των αντιπάλων του θα είναι ομάδες όπως ΠΑΟΚ, Ερυθρός Αστέρας, Φερεντσβάρος και Μάριμπορ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE