H κίνηση των παλαιμάχων της ΑΕΛ που συγκινεί

H κίνηση των παλαιμάχων της ΑΕΛ που συγκινεί

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ δείχνουν τον δρόμο σε όλους τους φίλους της ΑΕΛ και ουσιαστικά τους καλούν να ακολουθήσουν το δικό τους παράδειγμα για να πάρουν όλοι οι οπαδοί της ΑΕΛ μετοχές

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΕΛ θέλει να απευθύνει θερμότατο κάλεσμα σε όλους τους ΑΕΛίστες για την απόκτηση μετοχών της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Ως πρώην ποδοσφαιριστές της μεγάλης ιδέας της ΑΕΛ έχουμε αποφασίσει ότι θα συμμετέχουμε άμεσα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την απόκτηση 2000 μετοχών, ενώ επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω απόκτηση μετοχών και στο άμεσο μέλλον.

Καλούμε τον κάθε ένα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ή και αθλητή της ΑΕΛ να συμμετέχει ο καθένας και ατομικά με οποιοδήποτε αριθμό μετοχών μπορεί και επιθυμεί γιατί η συμμετοχή στα της ομάδας μας είναι υπόθεση όλων μας!

Η ΑΕΛ μας χρειάζεται βοήθεια και εμείς πρέπει να δηλώσουμε παρών!

Με εκτίμηση

Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE