ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικίνδυνος δρόμος με λάδια – Τραυματισμός μοτοσικλετιστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικίνδυνος δρόμος με λάδια – Τραυματισμός μοτοσικλετιστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επικίνδυνο οδόστρωμα στη Λεμεσό μετά από ρίψη λαδιών, με τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή.

Όπως πληροφορούμαστε, οδόστρωμα στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' προς οδό Πέτρου Τσίρου στη Λεμεσό γέμισε με λάδια με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (18/7), υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δρόμος στη Λεωφόρο Μακαρίου, έξω από το Debenhams Apollon, έχει γεμίσει με λάδια με αποτέλεσμα οδηγός να χάσει τον έλεγχο μοτοσικλέτας και να τραυματιστεί.

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και όχημα του Δήμου Λεμεσού, όπου συνεργείο ανέλαβε τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Στο σημείο παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

*To ThemaOnline επικοινώνησε με την Αστυνομία για επίσημη πληροφόρηση σχετικά με το περιστατικό, αναμένοντας την διερεύνηση του θέματος. 

Φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE