ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρεις στις τρεις νίκες για τις Εθνική Γυναικών Κ16 της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και… ΚΟΡΥΦΗ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τρεις στις τρεις νίκες για τις Εθνική Γυναικών Κ16 της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και… ΚΟΡΥΦΗ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Εθνική Κύπρου πέτυχε πολύ δύσκολη νίκη απέναντι στην Ουαλία με 52-51, στο τρίτο παιχνίδι για τον όμιλο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Κ16 Γ’ Κατηγορίας που διεξάγεται στην Μολδαβία.

Η Κύπρος ξεκίνησε πιο καλά το παιχνίδι και μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου προηγήθηκε με 15-9. Στην συνέχεια η Ουαλία ήταν βελτιωμένη, καταφέρνοντας να μειώσει σε 31-29 στο τέλος του ημιχρόνου.

Ισορροπημένο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, όπου οι δύο ομάδες σημείωσαν από δέκα πόντους, με το σκορ να πηγαίνει στο 41-39. Στην δ’ περίοδο το σκορ παρέμεινε σε πολύ μικρά επίπεδα διαφοράς, με την Κύπρο στο τέλος να επικρατεί με 52-51.

Πρώτη σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν η Ιωάννα Κυπριανού με 16 πόντους (1 τρίποντο, 3 ριμπάουμτ, 4 ασσίστ). Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσε επίσης η Παναγιώτα Κυριάκου (12 πόντοι, 1 τρίποντο, 9 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης του Ευρωπαϊκού, η κυπριακή ομάδα θα έχει ρεπό την Παρασκευή (19/7) ενώ μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο (20/7) θα αντιμετωπίσει για την ημιτελική φάση την οικοδέσποινα Μολδαβία.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-15, 29-31, 39-41, 51-52

Ουαλία (David Senart)

Baker, Harrhy 9 (2), Hellerman 5 (1), Porter 8, Stradling 1, Bailey, Cornelius 12, Floyd, Ofuwaiye 10, Smith 2, Sultana 2, Thomson 2.

Κύπρος (Δωρίνα Ιωαννίδου)

Κυπριανού 16 (1), Κυριάκου 12 (1), Οδυσσέως 6 (1), Παπαλλάς 2, Σιαμπουλλή 7, Κοντού, Σαββίδου, Σωτηρέλη 3 (1), Στυλιανίδη 2, Θωμά 4, Τορναρίτη.

** Βρείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την συμμετοχή της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Κ16 Γ’ Κατηγορίας **

*** Πατήστε εδώ για να δείτε τα στατιστικά του αγώνα Ουαλία-Κύπρος ***

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top