Η Αριάνα Γκράντε το νέο πρόσωπο πολυτελούς οίκου μόδας

Η Αριάνα Γκράντε το νέο πρόσωπο πολυτελούς οίκου μόδας

H Ariana Grande (Αριάνα Γκράντε) ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά της ως το νέο πρόσωπο του Givenchy.

Η πρώτη διαφημιστική εκστρατεία του πολυτελούς οίκου μόδας με πρωταγωνίστρια την Αμερικανίδα τραγουδίστρια έκανε ντεμπούτο το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Grade φωτογραφήθηκε από τον Βρετανό φωτογράφο Craig McDean με ρούχα από τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 του οίκου και τα μαλλιά της πιασμένα στη σήμα κατατεθέν αλογοουρά.

Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια της Grande, #Arivenchy, σέβεται τις παραδόσεις του οίκου με φωτογραφίες πορτρέτα (τις οποίες προτιμούσε ο ιδρυτής του, Hubert de Givenchy και τις ονόμαζε «πόζες Givenchy»), αλλά έχει και μια σύγχρονη αισθητική.

Η Κλερ Γουέιτ Κέλερ (Clare Waight Keller) σχεδίασε τη συλλογή “ Winter Of Eden” που διαφημίζει η Αριάνα Γκράντε.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με φλοράλ φόρεμα, με ένα πράσινο blazer και με βραδινά σύνολα.

“ Τιμή μου που είμαι το κορίτσι σου και φορώ αυτές τις δημιουργίες” έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE