ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονη δεν έδωσε σημεία ζωής εδώ και πέντε μέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονη δεν έδωσε σημεία ζωής εδώ και πέντε μέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Παρασκευή (19/7) καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 14/7/2019, από τον χώρο εργασίας της στη Λεμεσό, ηJanice Fonbuena Anastacio, 39 ετών από τις Φιλιππίνες.

Η 39χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα ίσια μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057,  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE