Οκτάι: «Θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητες στην Α. Μεσόγειο ανεξάρτητα απο αποφάσεις και εμπόδια»

Οκτάι: «Θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητες στην Α. Μεσόγειο ανεξάρτητα απο αποφάσεις και εμπόδια»

Ό,τι απόφαση και να πάρει οποιοσδήποτε,  η Τουρκία θα συνεχίσει δραστηριότητές της στη Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.

Σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση για την κοινή ανακοίνωση των 4 κοινοβουλευτικών κομμάτων για την Ανατολική Μεσόγειο, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος είπε ότι με ισχυρό τρόπο ανακοίνωσαν σε όλο τον κόσμο ότι η Εθνοσυνέλευση δεν θα επιτρέψει την παραβίαση των δικαιωμάτων της Τουρκίας ή των Τ/Κ στην ανατολική Μεσόγειο.

“Ό,τι απόφαση και να πάρει ο οποιοσδήποτε, όποια εμπόδια κι αν προσπαθήσει να βάλει ο οποιοσδήποτε, όπως ανακοινώθηκε σε αυτή τη δήλωση (των 4 κομμάτων της Εθνοσυνέλευσης) η Τουρκία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο με την ίδια αποφασιστικότητα και δεν θα υποχωρήσει από τα δικαιώματά της που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο”, ανέφερε ο κ. Οκτάι.

Πρόσθεσε ότι “αυτή η δήλωση  η οποία ανακοινώθηκε πριν από την ‘εορτή της ειρήνης και δημοκρατίας της 20ης Ιουλίου’ (επέτειος εισβολής) αποτελεί ισχυρή έκφραση ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Τ/Κ”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE