ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο  Λευκωσίας 17χρονη από τον Κόρνο της επαρχίας Λάρνακας που τραυματίστηκε το πρωί του Σαββάτου 20/07 σε τροχαίο ατύχημα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή Υπεύθυνος Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας γύρω στις έξι το πρωί του Σαββάτου λήφθηκε πληροφορία από πολίτη ότι στη περιοχή του Κόρνου εντόπισε μία κοπέλα τραυματισμένη στο δρόμο σε απόσταση 10 περίπου μέτρων από αυτοκίνητο, το οποίο είχε υποστεί ζημιές και πιθανόν να είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Κόρνου και του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα είναι ηλικίας 17 χρόνων από τον Κόρνο.

Η κοπέλα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, δεν είναι κάτοχος άδειας οδηγού ενώ το αυτοκίνητο ανήκει σε συγγενικό της πρόσωπο.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 17χρονη οδηγούσε το όχημα της στην Οδό Γιάννη Κρανιδιώτη στον Κόρνο, όταν σε κλειστή στροφή του δρόμου, φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να εκτραπεί προς τα δεξιά, να συγκρουστεί σε λίνια πεζοδρομίου, να ανατραπεί σε κατωφέρεια σε απόσταση 50 περίπου μέτρων και ακινητοποιήθηκε.

Από την σύγκρουση η 17χρονη τραυματίστηκε κρίσιμα και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE