ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Γνωστή αθλήτρια χειρουργείτο την ώρα της δόνησης - «Μείνατε στο καθήκον σας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Γνωστή αθλήτρια χειρουργείτο την ώρα της δόνησης - «Μείνατε στο καθήκον σας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ώρα που ξέσπασε ο σεισμό στην Αθήνα, η γνωστή Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου έδινε τη δική της μεγάλη μάχη ζωής.

Η αθλήτρια που κατέχει τους περισσότερους τίτλους και ρεκόρ στον ελληνικό αθλητισμό την ώρα του σεισμού βρισκόταν στο χειρουργείο καθώς όπως αποκάλυψε αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια πάσχει από καρκίνο του μαστού για αυτό και μπήκε στο χειρουργείο.

Η ίδια, λίγες ώρες αργότερα και αφότου είχε συνέλθει από τη νάρκωση, πόζαρε με χαμόγελο πόζαρε στον φακό και έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα ψυχής και αισιοδοξίας.

«ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΞΑΝΑ !! Παρόλο τον μεγάλο σεισμό την ώρα του χειρουργείου και τους μετασεισμούς στην διάρκεια του, εσείς και όλη η ιατρική ομάδα σας, μείνατε στο καθήκον σας και κοντά μου και πήγαμε περίφημα ! Προχωράμε στα επόμενα στάδια !!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η μαραθωνοδρόμος.

Από Peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE