Είδε αυτά που ήθελε στο πρώτο φιλικό ο Τιμούρ – Οι πέντε που έμειναν εκτός

Είδε αυτά που ήθελε στο πρώτο φιλικό ο Τιμούρ – Οι πέντε που έμειναν εκτός

Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Τιμούρ Κετσπάγια, από την απόδοση της ομάδας του στο χθεσινοβραδινό (19/07) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Γκο Αχέντ Ιγκλς που έληξε ισόπαλο 1-1.

Ήταν το πρώτο τεστ επί Ολλανδικού εδάφους για την Ανόρθωση, το οποίο ήταν ουσιαστικά ένα… «ξεμούδιασμα» από τις δυνατές προπονήσεις και τίποτα περισσότερο, αφού είναι πολύ νωρίς ακόμα για τα όποια συμπεράσματα.

Μάλιστα, ο Γεωργιανός τεχνικός χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους αξιολογήσει σε συνθήκες αγώνα και χωρίς να τον ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα, κάτι απόλυτα λογικό γι΄ αυτή την εποχή, κάνοντας παράλληλα αρκετές δοκιμές και πειράματα.

Υπήρξαν όμως και κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν…

Οι Τορνίκε Οκριασβίλι και Μάριος Νικολάου έμειναν εκτός για προληπτικούς λόγους λόγω μικροενοχλήσεων, αλλά αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι στο δεύτερο φιλικό που θα γίνει στις 25 Ιουλίου, ενώ δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής οι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, Φώτης Κέζος και Μιχάλης Χριστοδούλου, καθώς και ο Παύλος Κορρέα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE