ΚΟΦΙΝΟΥ: Πυρκαγιά κατέστρεψε περιουσία 72χρονου - Σε μάντρα αιγοπροβάτων η φωτιά

ΚΟΦΙΝΟΥ: Πυρκαγιά κατέστρεψε περιουσία 72χρονου - Σε μάντρα αιγοπροβάτων η φωτιά

Στην Κοφίνου πυρκαγιά έκαψε υποστατικό, πάλες σανού, εμπορευματοκιβώτιο ψυγείο και ένα ψεκαστήρα, συνολικής αξίας 8μιση χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.50 το βράδυ του Σαββάτου (20/7) εξερράγη πυρκαγιά σε υποστατικό με πάλες σανού σε μάντρα αιγοπροβάτων στη περιοχή Αγιορίτικα έδαφος Κοφίνου, ιδιοκτησίας 72χρονου από την Κοφίνου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και της ΕΜΑΚ Κοφίνου τα οποία κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά έκαψε γύρω στις 160 πάλες σανού αξίας 3 χιλιάδων ευρώ και το υποστατικό εντός του οποίου ήταν τοποθετημένες οι πάλες αξίας 3 χιλιάδες ευρώ.

Ακόμα από τη φωτιά κάηκαν ένα εμπορευματοκιβώτιο ψυγείο αξίας 2 χιλιάδων ευρώ και ένας ψεκαστήρας αξίας 500 ευρώ.

Η σκηνή αποκλείστηκε και σήμερα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα αρχίσουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE