Ανέβασε την θερμοκρασία στην Μύκονο η Έβελυν Καζαντζόγλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανέβασε την θερμοκρασία στην Μύκονο η  Έβελυν Καζαντζόγλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μια βαλίτσα στο χέρι βρίσκεται συνεχώς η Έβελυν Καζαντζόγλου, καθώς η δουλειά της στον χώρο της μόδας και των social media, την αναγκάζει να ταξιδεύει συνεχώς!

Η Έβελυν, πηγαινοέρχεται είτε σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη είτε σε κάποιο ελληνικό νησί είτε στην Αθήνα και παράλληλα, ζει έναν θυελλώδη έρωτα με τον γοητευτικό σεφ Τζορτζ Παπακώστα και η σχέση τους φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αυτές τις ημέρες, η Έβελυν Καζαντζόγλου απολαμβάνει μια μικρή ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Μύκονο!

Μετά το ταξίδι της στο Παρίσι με αφορμή το fashion show της Celia Kritharioti, η όμορφη fashion blogger βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί για να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την σέξι κοκκινομάλλα σε πολυσύχναστη παραλία του κυκλαδίτικου νησιού να κάνει ηλιοθεραπεία και να περπατά δίπλα στη θάλασσα.

Όπως ήταν επόμενο, η Έβελυν δεν πέρασε απαρατήρητη, φορώντας ένα υπέροχο vintage μαγιό το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE