Επιτέθηκαν σε σκυλίτσα με ματσέτα ενώ προστάτευε τα κουτάβια της – Άφησαν αναίσθητο τον ιδιοκτήτη της

Επιτέθηκαν σε σκυλίτσα με ματσέτα ενώ προστάτευε τα κουτάβια της – Άφησαν αναίσθητο τον ιδιοκτήτη της

Με τραύμα στο κεφάλι άφησαν σκυλίτσα δυο διαρρήκτες οικίας όταν άρπαξαν με τη βία τα νεογέννητα της.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα στο Μάντσεστερ το Σάββατο 20/07 γύρω στις 21:00 το βράδυ όταν δυο άνδρες ακολούθησαν τον ιδιοκτήτη της σκυλίτσας πίσω στο διαμέρισμά του.

Όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος άνοιξε την πόρτα του για να μπει μέσα, οι δυο άνδρες του επιτέθηκαν αφήνοντας τον αναίσθητο στο πάτωμα.

Στη συνέχεια «έγδαραν» το διαμέρισμά του και αφότου άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν μπροστά τους, πήγαν να πάρουν τα νεογέννητα σκυλάκια.

Τότε η σκυλίτσα με το όνομα Ζήνα τους επιτέθηκε για να τα προστατεύσει και εκείνοι την κτύπησαν στο κεφάλι με ματσέτα.

Η άτυχη σκυλίτσα έπεσε στο πάτωμα με βαθύ τραύμα στο κεφάλι και οι διαρρήκτες – αφού άρπαξαν τα νεογέννητα – εγιναν καπνός.

Η τοπική Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE