ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε από την Αστυνομία κλεμμένο όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε από την Αστυνομία κλεμμένο όχημα

Στον εντοπισμό και την παράδοση κλοπιμαίου οχήματος προχώρησε η Αστυνομία Κύπρου.

Αναφορικά Αστυνομικής Ανακοίνωσης, ημερομηνίας 18 Ιουλίου, 2019, η οποία αφορούσε στα στοιχεία αυτοκινήτου μάρκας Hyundai, το οποίο είχε κλαπεί την περασμένη Πέμπτη, 18 Ιουλίου, στην περιοχή Γερμασόγειας, στην Λεμεσό και αναζητείτο, το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου, 2019, σταθμευμένο σε περιοχή της επαρχίας Πάφου και παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE