Παραιτήθηκε από τον πάγκο Ρουμάνικης ομάδας, πρώην παίκτης της Ανόρθωσης – Ποιοι οι λόγοι

Παραιτήθηκε από τον πάγκο Ρουμάνικης ομάδας, πρώην παίκτης της Ανόρθωσης – Ποιοι οι λόγοι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και νυν προπονητής της Άστρα Τζούρτζιου, Νταν Αλέξα, αποφάσισε να παραιτηθεί από τον πάγκο της Ρουμάνικης ομάδας.

Οι λόγοι μεταξύ άλλων, είναι επειδή «έπεσε» η ποιότητα του ρόστερ και όπως ανέφερε, δεν μπορεί πλέον η ομάδα του να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ στις δηλώσεις που έκανε, εξέφρασε παράπονα και για την καθυστέρηση που υπήρξε στην ολοκλήρωση κάποιων μεταγραφών που θα έκαναν τη διαφορά στην ομάδα.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE