Ευχάριστα νέα για παίκτη του Άρη – Ανοιχτή η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΛ

Ευχάριστα νέα για παίκτη του Άρη –  Ανοιχτή η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Ντάνιελ Λάρσον συμμετείχε μόνο στο πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης του Άρη και παραμένει ανοιχτή η συμμετοχή του στο πρώτο ματς με την ΑΕΛ Λεμεσού!

Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του πρώτου αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (25/07) με την ΑΕΛ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Ντάνιελ Λάρσον συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης των «κιτρινόμαυρων» και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Μπρούνο Γκάμα.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα, ακολούθησε και ο Μανώλης Τζανακάκης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Χαμζά Γιουνές συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE