ΠΑΦΟΣ: Οι φωνές και το βρισίδι τον έστειλαν Δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: Οι φωνές και το βρισίδι τον έστειλαν Δικαστήριο

Υπόθεση απειλής και δημόσιας εξύβρισης διερευνά το αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς με την σύλληψη 44χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 53χρονη στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι νωρίτερα ενώ βρισκόταν στο χώρο εργασίας της σε χωριό της επαρχίας Πάφου, στο μέρος μετέβη 44χρονος ο οποίος την εξύβρισε και εξαπέλυσε απειλές.

Εναντίον του συγκεκριμένου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης βάσει του οποίου συνελήφθη την Κυριακή 21/07.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών και της ανάκρισης ο 44χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE