ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου η κατάσταση μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε σε τροχαίο

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου η κατάσταση μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα, 24χρονος μοτοσικλετιστής από τη Σωτήρα, ο οποίος τραυματίστηκε την Κυριακή 22/07 σε οδικό δυστύχημα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14:50 της Κυριακής 21 Ιουλίου, 38χρονος Ουκρανός επισκέπτης οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ανέκοψε την πορεία 24χρονου από τη Σωτήρα, ο οποίος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρο Νησί με κατεύθυνση την Αγία Νάπα. 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο 24χρονος μοτοσικλετιστής να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα.

Αργότερα ο νεαρός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top