Αναπνέει αέρα στην Ποντγκόριτσα και το βραδινό ραντεβού πριν την πρώτη μάχη με Σουτζέσκα

Αναπνέει αέρα στην Ποντγκόριτσα και το βραδινό ραντεβού πριν την πρώτη μάχη με Σουτζέσκα

Στην Ποντγκόριτσα στο Μαυροβούνιο βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η αποστολή του ΑΠΟΕΛ.

Όλοι, πλέον. μετράνε αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για την πρώτη αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σουτζέσκα, για τον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελευταία προπόνηση για την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι το βράδυ (τοπική 19:45) ενώ 30 λεπτά νωρίτερα (19:15) θα μιλήσει ο Ιταλός κόουτς μαζί με έναν παίκτη του ΑΠΟΕΛ στα ΜΜΕ για τον αυριανό αγώνα.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει ένα ιδανικό αποτέλεσμα που θα του δίνει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE