ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Διέκοψε την Σάρα ο Τζιωνής –«Να λέει την αλήθεια»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Διέκοψε την Σάρα ο Τζιωνής –«Να λέει την αλήθεια»

Διέκοψε εκ νέου τη Σάρα Σιάμς ο Λοΐζος Τζιωνής κατά την αντεξέταση της από τον δικηγόρο του δευτέρου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα, κατά την δικαστική διαδικασία το πρωί της Δευτέρας 22/07 ο Τζιωνής διέκοψε τη Σάρα – καθώς μιλούσε – για να την διορθώσει στα λεγόμενά της.

Διακοπή που αφορούσε τη λεπτομέρεια ως προς το ποιος έδωσε τα χρήματα για να βάλουν βενζίνη.

Η Σάρα είπε πως ήταν η μητέρα του Τζιωνή που έδωσε τα χρήματα, με τον δεύτερο να «πετάγεται» και να λέει πως ήταν ο Λευτέρης που έδωσε τα χρήματα για να βάλουν βενζίνη.

Ο δικηγόρος του, του έκανε εκ νέου παρατήρηση για τη δεύτερη διακοπή εντός ολίγων λεπτών, με τον Τζιωνή να απαντά «ε να λέει την αλήθεια».

Η παρατήρηση συνεχίστηκε από τον δικηγόρο του Τζιωνή, με τον δεύτερο να λέει απλά «εντάξει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE