ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Διέκοψε την Σάρα ο Τζιωνής –«Να λέει την αλήθεια»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Διέκοψε την Σάρα ο Τζιωνής –«Να λέει την αλήθεια»

Διέκοψε εκ νέου τη Σάρα Σιάμς ο Λοΐζος Τζιωνής κατά την αντεξέταση της από τον δικηγόρο του δευτέρου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα, κατά την δικαστική διαδικασία το πρωί της Δευτέρας 22/07 ο Τζιωνής διέκοψε τη Σάρα – καθώς μιλούσε – για να την διορθώσει στα λεγόμενά της.

Διακοπή που αφορούσε τη λεπτομέρεια ως προς το ποιος έδωσε τα χρήματα για να βάλουν βενζίνη.

Η Σάρα είπε πως ήταν η μητέρα του Τζιωνή που έδωσε τα χρήματα, με τον δεύτερο να «πετάγεται» και να λέει πως ήταν ο Λευτέρης που έδωσε τα χρήματα για να βάλουν βενζίνη.

Ο δικηγόρος του, του έκανε εκ νέου παρατήρηση για τη δεύτερη διακοπή εντός ολίγων λεπτών, με τον Τζιωνή να απαντά «ε να λέει την αλήθεια».

Η παρατήρηση συνεχίστηκε από τον δικηγόρο του Τζιωνή, με τον δεύτερο να λέει απλά «εντάξει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect