Στην τελική ευθεία για νέο πρωθυπουργό στη Βρετανία

Στην τελική ευθεία για νέο πρωθυπουργό στη Βρετανία

λοκληρώνεται στις 5 το απόγευμα (22/07) τοπική ώρα η ψηφοφορία μεταξύ των 160.000 μελών του Συντηρητικού Κόμματος για την ανάδειξη του νέου ηγέτη του κόμματος και νέου πρωθυπουργού.

Όλα τα προγνωστικά προεξοφλούν άνετη νίκη του τέως υπουργού Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον έναντι του νυν υπουργού Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει αύριο Τρίτη (23/07) μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης, γύρω στο μεσημέρι.

Την Τετάρτη (24/07) το απόγευμα, μετά από την τελευταία εμφάνισή της στην εβδομαδιαία ώρα των ερωτήσεων προς την πρωθυπουργό, η Τερέζα Μέι θα μεταβεί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να υποβάλει επισήμως την παραίτησή της στη βασίλισσα ζ Ελισάβετ, η οποία λίγο αργότερα θα υποδεχθεί τον νέο πρωθυπουργό για να του αναθέσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Ο νέος πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει στη συνέχεια δήλωση έξω από το Νούμερο

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE