Πέρασε από το… ραντάρ του Τιμούρ πριν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Απόλλωνα

Πέρασε από το… ραντάρ του Τιμούρ πριν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος Κύπριος εξτρεμ, Νικόλας Ματθαίου.

Ο νεαρός Κύπριος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν και βρισκόταν στο ψάξιμο για ομάδα. Μάλιστα στις πρώτες μέρες της φετινής προετοιμασίας της Ανόρθωσης πέρασε από δοκιμαστικά στην Ανόρθωση όμως ο Τιμούρ δεν άναψε το πράσινο φως για απόκτηση.

Πλέον είναι παίκτης του Απόλλωνα ενώ όπως είναι γνωστό την σεζόν 2017-18 είχε φορέσει την φανέλα της Ανόρθωσης ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.