Όφελος μέχρι και €8.000 για τα Jaguar E-Pace και F-Pace από τον Όμιλο Πηλακούτα

Όφελος μέχρι και €8.000 για τα Jaguar  E-Pace και F-Pace από τον Όμιλο Πηλακούτα

Μέχρι και οκτώ χιλιάδες ευρώ πιο κάτω από την αρχική τιμή προσφέρει ο Όμιλος Πηλακούτα τα κορυφαία SUV της Jaguar. Πρόκειται για τα Jaguar E-Pace και F-Pace, δύο μοντέλα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, το σύγχρονο σχεδιασμό και τα ψηλά επίπεδα τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας που διαθέτουν.

Τώρα ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει όφελος μέχρι οκτώ χιλιάδες ευρώ για αυτοκίνητα που βρίσκονται σε στοκ.

Το E‑Pace είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης και τοποθετείται κάτω από την μεγαλύτερη F-Pace. Με ένα εσωτερικό εστιασμένο στον οδηγό και με γνώμονα την οικογένεια, το Jaguar E‑Pace μπορεί να προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία, πρακτικότητα στην καθημερινότητα και κορυφαίους αποθηκευτικούς χώρους. Προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα κινητήρων από 150 μέχρι 300 ίππους σε δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

H Jaguar F-Pace αποτέλεσε το πρώτο SUV στην ιστορία της Jaguar στην 70χρονη ιστορία της μάρκας. Επιβλητικό, πολυτελές με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τεχνολογία αιχμής, το F-Pace είναι ένα SUV επιδόσεων που συνδυάζει τη μέγιστη οδηγητική απόλαυση με την οικονομία.. H υπερσύγχρονη τεχνολογία είναι το κύριο χαρακτηριστικό του εσωτερικού, με την πολυτέλεια και τα ποιοτικά υλικά να έχουν τον πρώτο λόγο. Όπως και το E-Pace έτσι και το F-Pace προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα κινητήρων από 163 μέχρι 340 ίππους σε δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.