Πρόταση από Πρέμιερ Λιγκ για Γκριεζμάν!

Πρόταση από Πρέμιερ Λιγκ για Γκριεζμάν!

Το πολυσυζητημένο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Αντουάν Γκριζμάν, αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση και από αγγλική ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Πρόταση από αγγλική ομάδα είχε αυτό το καλοκαίρι ο Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά την απέρριψε, καθώς ήθελε να συνεχίσει στην Ισπανία και γι’ αυτό αποδέχθηκε αυτή της Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος μέσος τόνισε πως προτιμά την Πριμέρα Ντιβισιόν από την Πρέμιερ, με τον Τύπο από το Νησί να αναφέρει πως η προσφορά για τον πρώτην παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είχα πρόταση από την Αγγλία, αλλά μου αρέσει πολύ το ισπανικό πρωτάθλημα και έχει κάτι που δεν έχει το αγγλικό. Τον ήλιο», δήλωσε ο «Γκριζού».

Αναφέρθηκε επίσης και στον συμπαίκτη του, τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στην εθνική Γαλλίας: em>«Είναι φίλος μου και εκτός γηπέδων και έχουμε παίξει μαζί και στην εθνική. Έχει πολύ ταλέντο και θα ήθελα να τον είχα συμπαίκτη και σε ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE