Πρόταση από Πρέμιερ Λιγκ για Γκριεζμάν!

Πρόταση από Πρέμιερ Λιγκ για Γκριεζμάν!

Το πολυσυζητημένο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Αντουάν Γκριζμάν, αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση και από αγγλική ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Πρόταση από αγγλική ομάδα είχε αυτό το καλοκαίρι ο Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά την απέρριψε, καθώς ήθελε να συνεχίσει στην Ισπανία και γι’ αυτό αποδέχθηκε αυτή της Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος μέσος τόνισε πως προτιμά την Πριμέρα Ντιβισιόν από την Πρέμιερ, με τον Τύπο από το Νησί να αναφέρει πως η προσφορά για τον πρώτην παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είχα πρόταση από την Αγγλία, αλλά μου αρέσει πολύ το ισπανικό πρωτάθλημα και έχει κάτι που δεν έχει το αγγλικό. Τον ήλιο», δήλωσε ο «Γκριζού».

Αναφέρθηκε επίσης και στον συμπαίκτη του, τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στην εθνική Γαλλίας: em>«Είναι φίλος μου και εκτός γηπέδων και έχουμε παίξει μαζί και στην εθνική. Έχει πολύ ταλέντο και θα ήθελα να τον είχα συμπαίκτη και σε ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE