ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

Το Ιράν έλαβε μέτρα ενάντια στο δεξαμενόπλοιο Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ για να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο και όχι σε αντίποινα για τις ενέργειες της Βρετανίας, δήλωσε σήμερα ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ από την Νικαράγουα.

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν το Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ την Παρασκευή, σε μια ενέργεια που φάνηκε να έρχεται ως αντίποινα για τη σύλληψη από το βρετανικό Πολεμικό Ναυτικού ενός ιρανικού δεξαμενόπλοιου στα ανοιχτά του Γιβραλτάρ εβδομάδες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE