ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

Το Ιράν έλαβε μέτρα ενάντια στο δεξαμενόπλοιο Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ για να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο και όχι σε αντίποινα για τις ενέργειες της Βρετανίας, δήλωσε σήμερα ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ από την Νικαράγουα.

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν το Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ την Παρασκευή, σε μια ενέργεια που φάνηκε να έρχεται ως αντίποινα για τη σύλληψη από το βρετανικό Πολεμικό Ναυτικού ενός ιρανικού δεξαμενόπλοιου στα ανοιχτά του Γιβραλτάρ εβδομάδες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE