ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

Το Ιράν έλαβε μέτρα ενάντια στο δεξαμενόπλοιο Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ για να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο και όχι σε αντίποινα για τις ενέργειες της Βρετανίας, δήλωσε σήμερα ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ από την Νικαράγουα.

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν το Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ την Παρασκευή, σε μια ενέργεια που φάνηκε να έρχεται ως αντίποινα για τη σύλληψη από το βρετανικό Πολεμικό Ναυτικού ενός ιρανικού δεξαμενόπλοιου στα ανοιχτά του Γιβραλτάρ εβδομάδες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE