ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

Το Ιράν έλαβε μέτρα ενάντια στο δεξαμενόπλοιο Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ για να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο και όχι σε αντίποινα για τις ενέργειες της Βρετανίας, δήλωσε σήμερα ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ από την Νικαράγουα.

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν το Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ την Παρασκευή, σε μια ενέργεια που φάνηκε να έρχεται ως αντίποινα για τη σύλληψη από το βρετανικό Πολεμικό Ναυτικού ενός ιρανικού δεξαμενόπλοιου στα ανοιχτά του Γιβραλτάρ εβδομάδες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.