ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Δεν ήταν ενέργεια αντιποίνων η σύλληψη του βρετανικού δεξαμενόπλοιου

Το Ιράν έλαβε μέτρα ενάντια στο δεξαμενόπλοιο Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ για να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο και όχι σε αντίποινα για τις ενέργειες της Βρετανίας, δήλωσε σήμερα ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ από την Νικαράγουα.

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν το Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ την Παρασκευή, σε μια ενέργεια που φάνηκε να έρχεται ως αντίποινα για τη σύλληψη από το βρετανικό Πολεμικό Ναυτικού ενός ιρανικού δεξαμενόπλοιου στα ανοιχτά του Γιβραλτάρ εβδομάδες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE