Στο προσκήνιο ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ – Μάχη με ακόμη δύο για τον πάγκο

Στο προσκήνιο ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ – Μάχη με ακόμη δύο για τον πάγκο

Ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ και ακόμη δύο ξένοι προπονητές οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Εουγκέν Νεάγκοε.

Ο Εουγκέν Νεάγκοε, ο οποίος έπαιξε ποδόσφαιρο στην Κύπρο φορώντας τη φανέλα της Αλκής και της Ομόνοιας ενώ θήτευσε και τον πάγκο των Άρη, Νέας Σαλαμίνας και ΑΣΙΛ Λύσης, μετά την περιπέτεια που είχε στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή (21/7) θα κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και τον πάγκο της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Ο 51χρονος τεχνικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο 25ο λεπτό του αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και εκτός κινδύνου και όπως γράφουν τα ρεπορτάζ ο λόγος που υπέστη το καρδιακό ήταν το κάπνισμα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Τσέχος τεχνικός που πέρασε από την ΑΕΛ το 2010 (ο πατέρας του έκατσε στον πάγκο και της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ) και ο Ιταλός Βάλτερ Ζένγκα είναι δύο από τους τρεις υποψήφιους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της prosport.ro.

Δείτε επίσης:

Τα νεότερα για την ΥΓΕΙΑ του Νεάγκοε μετά το καρδιακό στο γήπεδο – Το ΜΕΛΛΟΝ του στην Ντιναμό

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE