ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΣΤΡΙΑ: Γιατρός κατηγορείται για κακοποίηση 95 ανήλικων αγοριών

ΑΥΣΤΡΙΑ: Γιατρός κατηγορείται για κακοποίηση 95 ανήλικων αγοριών

95 ανήλικα αγόρια φέρεται να έπεσαν θύμα των αρρωστημένων ορέξεων ενός γιατρού από την Αυστρία ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων ασθενών του.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η εισαγγελία της πόλης Βελς εδώ και αρκετούς μήνες πραγματοποίησε έρευνες ούτως ώστε να φτάσει στα χνάρια του εν λόγω γιατρού ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σύνολο 95 ανήλικα αγόρια.

Όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, αρκετά από τα θύματά του ήταν μικρότερα από 14 ετών, αρκετοί από τους οποίους δεν προχώρησαν σε καταγγελία εις βάρους του.

Το πράσινο φως στην υπόθεση, φέρεται να έδωσε η καταγγελία ενός αγοριού, η οποία στάθηκε και η αφορμή τα υπόλοιπα θύματα να πράξουν παρομοίως και να προχωρήσουν σε καταγγελίες εναντίων του γιατρού.

Η δράση του γιατρού ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, σύμφωνα με την αστυνομία. Ωστόσο, δεν έχουν αποκαλυφθεί το μέρος που ασκούσε ιατρική αλλά ούτε και στοιχεία της ταυτότητας του γιατρού προκειμένου να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια των θυμάτων.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε «μια μικρή επαρχιακή πόλη», περιορίστηκε να αναφέρει ο αυστριακός Τύπος.

Η δίκη του γιατρού αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο και κινδυνεύει να καταδικαστεί έως και σε 15 χρόνια κάθειρξη.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top