Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στη περιοχή Αγίας Νάπας

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στη περιοχή Αγίας Νάπας

Υπό έλεγχο τέθηκε εντός δύο ωρών πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 14:20 της Τρίτης 23/7 κοντά στο δάσος «Σωτήρα», στην περιοχή της Αγίας Νάπας, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών.

 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:20 αφού έκαψε έξι δεκάρια με ακακίες, καλαμιώνες και άλλη χαμηλή βλάστηση.

Για τη κατάσβεση της εργάστηκαν δύο αεροπλάνα και δύο πυροσβεστικά οχήματά του Τμήματος Δασών με τέσσερις δασοπυροσβέστες και ένα υπάλληλο καθώς και τρία πυροσβεστικά οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες, προστίθεται.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης, καταλήγει η ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE