Τα βρήκε με Ολυμπιακό η Ανόρθωση και… πάει Ολλανδία!

Τα βρήκε με Ολυμπιακό η Ανόρθωση και… πάει Ολλανδία!

Τα… τυπικά απέμειναν για την ανακοίνωση από την Ανόρθωση, της απόκτησης του Γιώργου Μανθάτη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς για ένα χρόνο!

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε συμφωνία, παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» προτιμούσαν ο 22χρονος άσος να αγωνιστεί ως δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Τελικά, μέτρησε στην απόφαση των Πειραιωτών, η επιθυμία του Μανθάτη, ο οποίος ήθελε να αγωνιστεί στην Ανόρθωση υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια και ως εκ τούτου, το deal έκλεισε.

Απέμειναν βέβαια κάποιες μικρολεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα ο παίκτης και να μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι ο Μανθάτης θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β, που σημαίνει ότι δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο το μεταγραφικό σχεδιασμό της «Κυρίας», σε σχέση με τους 15 συνολικά ξένους και κοινοτικούς που δικαιούται να εγγράψει στον Κατάλογο Α.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 19χρονου που τραυματίστηκε κρίσιμα στον χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πτώση από όχημα που οδηγούσε συνομήλικός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE