Αντιδρά η Πάφος FC! Η θέση της για την αύξηση των ομάδων

Αντιδρά η Πάφος FC! Η θέση της για την αύξηση των ομάδων

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Πάφος FC, ξεκαθαρίζει την θέση της για την αύξηση των ομάδων στην Α΄ Κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Μετά από όσα γράφονται και ακούγονται, αλλά και επειδή πολλοί φίλοι της ομάδας μας ρωτάνε πoια είναι η επίσημη θέση της ομάδας μας, αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Η επίσημη θέση της ομάδας μας είναι 12 ομάδες για την περίοδο 2015-2016 όπως ακριβώς συμφωνήθηκε και όπως ήταν η προκήρυξη στη αρχή της σεζόν.

Το να γίνουν 14 ομάδες για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 δεν μας βρίσκει αντίθετους με την προϋπόθεση ότι θα ξέρουμε από την αρχή της φετινής σεζόν το τρόπο διεξαγωγής του πρωταθληματος για αύξηση των ομάδων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.