Η κίνηση του Εθνικού Άχνας προς τον τραυματία παίκτη του...

Η κίνηση του Εθνικού Άχνας  προς τον τραυματία παίκτη του...

Ο Έβερτον στάθηκε άτυχος, τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Εθνικού με τη Νέα Σαλαμίνα και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα με τον πρόεδρο του Εθνικού Άχνας, Κίκη Φιλίππου, μας είπε πως όλοι στην ομάδα είναι κοντά του από την πρώτη στιγμή. Μας είπε κάτι όμως που είναι πιο σημαντικό.

Ο Εθνικός, παρά το γεγονός πως γνωρίζει πως ο Έβερτον θα λείψει πιθανότατα για μεγάλο διάστημα, έχει αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. «Είναι καλός παίκτης, είναι και καλός άνθρωπος», σχολίασε ο κύριος Φιλίππου.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE