Παρανάλωμα του πυρός οχήματα στο Κάβο Γκρέκο

Παρανάλωμα του πυρός οχήματα στο Κάβο Γκρέκο

Φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 24/07 κατέστρεψε ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα στο Κάβο Γκρέκο, συνολικής αξίας 19 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.20 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για φωτιά στα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη τους, στη Λεωφόρο Πρωταρά.

Στη σκηνή έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά η οποία όμως κατέστρεψε ολοσχερώς τα δύο οχήματα.

 Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά και θα εξακριβωθούν από τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν αργότερα σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από το πρώτο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε στο δεύτερο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE