Παρανάλωμα του πυρός οχήματα στο Κάβο Γκρέκο

Παρανάλωμα του πυρός οχήματα στο Κάβο Γκρέκο

Φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 24/07 κατέστρεψε ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα στο Κάβο Γκρέκο, συνολικής αξίας 19 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.20 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για φωτιά στα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη τους, στη Λεωφόρο Πρωταρά.

Στη σκηνή έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά η οποία όμως κατέστρεψε ολοσχερώς τα δύο οχήματα.

 Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά και θα εξακριβωθούν από τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν αργότερα σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από το πρώτο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε στο δεύτερο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE