ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η ώρα της αλήθειας για τον Λευτέρη – Ακούει την ποινή του

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η ώρα της αλήθειας για τον Λευτέρη – Ακούει την ποινή του

Ακούει την ποινή του κατά τη διαδικασία της Τετάρτης 24/07 ο Λευτέρης Σολωμού, ετεροθαλής αδελφός του Λοΐζου Τζιωνή.

Ο Λευτέρης Σολωμού μεταφέρεται το πρωί της Τετάρτης 24/07 ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, για να του επιβληθεί ποινή σε δυο κατηγορίες που αντιμετωπίζει μετά από δική του παραδοχή.

Ο Σολωμού, άλλαξε την απάντησή του και δήλωσε παραδοχή στις δυο κατηγορίες που αφορούν ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κατοχή επιθετικών οργάνων.

Κατόπιν το δικαστήριο τον απάλλαξε από τις υπόλοιπες κατηγορίες που αφορούσαν τη διάπραξη των φόνων του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, ενώ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, όπως έπραξε και η Σάρα Σιαμς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρή γυναίκα οδηγός μετά από σύγκρουση - Πως έγινε το μοιραίο - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρή γυναίκα οδηγός μετά από σύγκρουση - Πως έγινε το μοιραίο - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το βράδυ του Σαββάτου στη Λακατάμια, με θύμα γυναίκα οδηγό.

BEST OF TOTHEMAONLINE