ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαιναν περιπολία και «έπεσαν» σε καταζητούμενο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαιναν περιπολία και «έπεσαν» σε καταζητούμενο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης 23/07, ενώ  βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν όχημα το οποίο κινείτο ύποπτα στα Πάνω Πολεμίδια.

Το εν λόγω όχημα, το οποίο οδηγείτο από 19χρονο, βρισκόταν στον κατάλογο αναζητούμενων οχημάτων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντός του χώρου αποσκευών του οχήματος, εντοπίστηκε ένα χειροψάλιδο, για το οποίο ο 19χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Επίσης, εναντίον του 19χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σε σχέση με δύο υποθέσεις που αφορούν τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος και της κλοπής δύο αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE