ΚΟΣΜΟΣ

21χρονος Ελληνοαυστραλός ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία του 16χρονου αδελφού του

21χρονος Ελληνοαυστραλός ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία του 16χρονου αδελφού του

Μία δολοφονία που απασχόλησε την Αστυνομία της Αυστραλίας αφού μετά από έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 21χρονος αδελφός του δολοφονηθέντος είναι και ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η δολοφονία του 16χρονου Ελληνοαυστραλού, διαδραματίστηκε εντός της οικίας του στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας με τους γονείς του να βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα δημοσίευματα, είχαν live εικόνα στα κινητά τους τα οποία ήταν συνδεδεμένα με τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι.

Τις κλήσεις για βοήθεια έκανε ο 21χρονος αδελφός του 16χρονου, που βρισκόταν και αυτός στο σπίτι, αναφέροντας ότι ο μαυροφορεμένος δράστης έφυγε γρήγορα από το σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο 16χρονος Άλεξ Γάτη, δέχθηκε δύο πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά.

Έπειτα από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, τα δεδομένα για την υπόθεση παρουσιάζονται αρκετά διαφορετικά, με αποτέλεσμα ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός να είναι πλέον ο κεντρικός ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του αδελφού του.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν ένα βίντεο που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο πριν το συμβάν και στο οποίο μιλούσε ακατάληπτα και δάκρυζε, ενώ κατά την εξέτασή του ως μάρτυρας έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top