ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν ουσίες σε πάρκο - Σύλληψη 23χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν ουσίες σε πάρκο - Σύλληψη 23χρονου

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού) μετέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (24/7) για έλεγχο σε πάρκο που βρίσκεται σε περιοχή της Λεμεσού. Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, στο πάρκο εντοπίστηκαν πέντε νεαρά πρόσωπα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε σε θάμνους, ένα μαύρο ρούχινο τσαντάκι, που περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με ρητίνη κάνναβης, βάρους 117 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης άλλες επτά νάιλον συσκευασίες ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 4 γραμμαρίων περίπου, μικρό χρηματικό ποσό και μια πένσα. 

Επίσης, δίπλα από το τσαντάκι εντοπίστηκε και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ και οι πέντε νεαροί οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Ανακρινόμενος, 23χρονος παραδέχθηκε, ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά είναι δικά του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί βάσει δικαστικού εντάλματος. Εναντίον των άλλων τεσσάρων νεαρών προσώπων δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE