Έφθασε στην οικία του Προέδρου Αναστασιάδη ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ

Έφθασε στην οικία του Προέδρου Αναστασιάδη ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ

Έφθασε στις 10:50 το πρωί της Τετάρτης 24/04  στην οικία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στη Λεμεσό ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, αρμόδιος για θέματα ειρηνευτικών επιχειρήσεων, Ζαν-Πιέρ Λακρουά.

Τον κ. Λακρουά συνόδευε η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Στην είσοδο τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυριάκος Κούρος.

Στη συνάντηση παρευρίσκεται και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο κ. Λακρουά έφτασε στην Κύπρο στις 23 Ιουλίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών με τις ειρηνευτικές αποστολές. Θα αναχωρήσει από το νησί στις 25 Ιουλίου.

*Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE