Υπόθεση πρώην στελεχών Τρ. Κύπρου: «Αίσχος στη δικαιοσύνη, κατέστρεψε τα δικαστήρια» - Αντιπαράθεση Γ.Εισαγγελέα και Πολυβίου

Υπόθεση πρώην στελεχών Τρ. Κύπρου: «Αίσχος στη δικαιοσύνη, κατέστρεψε τα δικαστήρια» - Αντιπαράθεση Γ.Εισαγγελέα και Πολυβίου

Νέα έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη και του δικηγόρου Πόλυ Πολυβίου σημειώθηκε κατά την εκδίκαση της Τετάρτης (24/7) της 3ης ποινικής υπόθεσης εναντίον στελεχών της Τράπεζας Κύπρου, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας της Τετάρτης (24/7), οι δύο πλευρές προέβησαν σε αγορεύσεις ως προς το πλαίσιο γεγονότων στη βάση του οποίου θα εκδικαστεί η νέα προδικαστική ένσταση που ήγειρε η υπεράσπιση για κατάχρηση της δικαστικής διαδικασίας.

Η αντιπαράθεση ξέσπασε όταν ο κ. Πολυβίου ζήτησε την άδεια του Δικαστηρίου για να σχολιάσει τα όσα ανέφερε προηγουμένως στην αγόρευση του ο κ. Κληρίδης ο οποίος ήγειρε ένσταση στο να επιτραπεί στον κ. Πολυβίου να δευτερολογήσει.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE