ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Πρόθεση να καταθέσει εναντίον του αδελφού του έδειξε ο Λευτέρης - Ενστάσεις πριν την ποινή

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Πρόθεση να καταθέσει εναντίον του αδελφού του έδειξε ο Λευτέρης - Ενστάσεις πριν την ποινή

Ως μάρτυρας κατηγορίας αναμένεται να καταθέσει στην πολύκροτη δίκη του διπλού φονικού που έγινε στον Στρόβολο ο Λευτέρης Σολωμού.

Της Γεωργίας Παππούτα

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας έγινε αναφορά από τον Δικαστή ούτως ώστε να διευκρινιστεί η δήλωση του που είπε ο Λευτέρης Σολωμού ότι κουράστηκε ψυχολογικά να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του.

Η συνήγορος υπεράσπισης εξήγησε ότι το είπε αναφερόμενος στον φόνο και όχι στο αδίκημα που έχει παραδεχθεί, ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο Λευτέρης προτίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος του Μάριου Χατζηξενοφώντος συμφώνησε με την ένσταση του δικηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή - για να μην ακουστούν τα γεγονότα της υπόθεσης- διερωτώμενος τι γίνεται στην περίπτωση που τελικά δεν κληθεί ο Λευτέρης για μάρτυρας κατηγορίας και κάνει εισήγηση η ποινή να του επιβληθεί στο τέλος της υπόθεσης.

Ο νομικός σύμβουλος του Τζιωνή, ανέφερε πως εισήγησή του είναι «υπό τις περιστάσεις η ποινή να επιβληθεί στο τέλος. Όταν την προηγούμενη φορά εξ απροόπτου άλλαξε απάντηση η Κ.Α ανάφερε θα εξετάσω το ενδεχόμενο να είναι μάρτυρας κατηγορίας». Συνεχίζοντας ανέφερε πως «μαθαίνω τώρα ότι υπάρχουν γεγονότα και σήμερα αποφάσισαν ότι θα βγει μάρτυρας κατηγορίας».

Από την πλευρά της η Κατηγορούσα Αρχή είπε πως «αρχικά είχα πει ότι έχοντας κατά νου το σύνολο της μαρτυρίας που είχε δώσει ο Λευτέρης, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί μάρτυρας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE