Οζερσάι και Τατάρ μετέβησαν από κοινού στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Οζερσάι και Τατάρ μετέβησαν από κοινού στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Αυτή τη φορά μαζί και με τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ, μετέβη ο «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι, στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου για να επιθεωρήσουν την περιοχή.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του «μπαϊράκ», η επίσκεψη έγινε την Τρίτη 23/07 και τους Τατάρ και Οζερσάι συνόδευαν ο «διοικητής» των «τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας», ταξίαρχος Τεβφίκ Αλγκάν και ο επίσης ταξίαρχος, «βοηθός διοικητή», Τζεμάλ Βολκάν.

Αναφέρεται επίσης ότι η επιτροπή που έχει συσταθεί για την καταγραφή στα Βαρώσια, τις επόμενες ημέρες θα μπει στην περίκλειστη πόλη για να συνεχίσει τις εργασίες της.

Στην ιστοσελίδα του «μπαϊράκ» δημοσιεύεται φωτογραφία των Τατάρ, Οζερσάι και Τούρκων στρατιωτικών αξιωματούχων στην ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου να κοιτούν προς την πόλη της Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.