Προσθήκη «έκπληξη» στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου- Δεν το περίμενε κανείς

Προσθήκη «έκπληξη» στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου- Δεν το περίμενε κανείς

Λίγες μέρες μετά το τέλος της δικής του εκπομπής, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανακοίνωσε την νέα του τηλεοπτική στέγη.

Ο λόγος για τον Τάσο Θεοδώρου ο οποίος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι πλέον αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένεια του SIGMA λίγες μόνο μέρες μετά το τέλος της συνεργασία του με το Omega όπου βρισκόταν στο «πηδάλιο» της εκπομπής «Έλα να Δεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Τάσος Θεοδώρου θα έχει επιτελικό και βασικό ρόλο στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου «Όλα Καλά». Πρόκειται σαφώς για μια προσθήκη που προκαλεί αίσθηση καθώς η εμπειρία και το 'βαρύ όνομα' που κουβαλά ο εκλεκτός συνάδελφος θα ενισχύσουν σημαντικά την μεσημβρινή εκπομπή του SIGMA.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον Τάσο Θεοδώρου είχαν προσεγγίσει και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και πλέον να είναι μέλος της εκπομπής που την σεζόν που ολοκληρώθηκε βρίσκονταν απέναντι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής

LIVE – Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως, με αντικείμενο την εξέταση σειράς αναπομπών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η αναπομπή του νόμου που αφορά τη ρύθμιση των πολλαπλών συνταξιοδοτικών ωφελημάτων κρατικών αξιωματούχων. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό: